Az oxidált LDL mérési módszereinek összehasonlító vizsgálata
Az oxidált LDL mérési módszerei közül hármat hasonlítottunk össze. Az oxidált LDL kulcsszerepet játszik az atherosclerosis kialakulásában. Ezért fontos mennyiségének mérése. Jóllehet sokféle módszert közöltek már az irodalomban, ezek közül azonban egyik sem általánosan elfogadott. Célunk egy lehetõl...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Molnár Jeannette Sárdy Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1993
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
39 No. 1 |
Kulcsszavak: | Elektroforézis, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Műszeres kémiai analízis |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80456 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szarvas Tibor, et al.
Megjelent: (1977) -
A tej kazein- és savófehérjetartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálatai
Szerző: Uzonyi Györgyné, et al.
Megjelent: (1974) -
Pálinkák réztartalom meghatározási módszereinek összehasonlítása
Szerző: Beke Éva, et al.
Megjelent: (1980) -
Élelmiszerszabványok vizsgálati módszereinek tanulmányozása kávépótló-főzetek színének kvantitatív meghatározása /
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1956) -
Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési 1434 módszereinek felülvizsgálata
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2017)