A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története I.
Az 1867. évi kiegyezés után a mezőgazdasági és ipari kutatások, valamint az egyre szaporodó hamisítások leleplezése nagyszámú kémiai vizsgálatot igényeltek. Ezeket az igényeket a reáliskolák, felsőbb gazdasági tanintézetek, tudományegyetemek kémiatanárai kezdetben magánemberként, később — kezdeménye...
Elmentve itt :
Szerző: | Gönczy Árpád |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1992
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
38 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerellenőrzés története - hatósági - Magyarország |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80421 |
Hasonló tételek
-
A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története II.
Szerző: Gönczy Árpád
Megjelent: (1992) -
A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története III.
Szerző: Gönczy Árpád
Megjelent: (1992) -
A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története V.
Szerző: Gönczy Árpád
Megjelent: (1993) -
A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása, 1978
Szerző: Gönczy Árpád
Megjelent: (2002) -
A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története
Megjelent: (1993)