A NIT/NIR spektroszkópai alkalmazása az élelmiszerminősítésben

A közlemény bemutatja a NIR/NIT technika méréstechnikai alapjait, áttekintést ad analitikai alkalmazási lehetőségeiről, összehasonlítja pontosság és reprodukálhatóság szempontjából más analitikai módszerekkel. A szerzők ismertetik húsipari gyártási folyamat során a gyártásközi fehéije-, zsír-, vízta...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Váradi Mária
Tóth Árpád
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Amicus Kiadó Budapest 1990
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 36 No. 4
Kulcsszavak:Spektroszkópia, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80367

Hasonló tételek