Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában IV. klorid-ion meghatározása /
Közleménysorozatunk negyedik részében beszámoltunk a klorid-ion meghatározásával kapcsolatos módszertani kísérleteinkről, valamint modelloldatokban és egyes folyékony élelmiszerekben (üdítőitalok, ásványvizek, csapvíz, tej, sör, bor, pezsgő és méz) kapott mérési eredményeinkről. Egyúttal vizsgáltuk...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nguyen Hung Molnár Pál Adányiné Kisbocskói Nóra |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Amicus Kiadó
Budapest
1990
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
36 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80360 |
Hasonló tételek
-
Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában V. jodid és cianin-ion meghatározása /
Szerző: Nguyen Hung, et al.
Megjelent: (1990) -
Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában III. fluorid-ion meghatározása /
Szerző: Nguyen Hung, et al.
Megjelent: (1990) -
Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában II. a számítástechnika alkalmazása /
Szerző: Nguyen Hung, et al.
Megjelent: (1989) -
Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában I. Gran-transzformáció /
Szerző: Nguyen Hung, et al.
Megjelent: (1988) -
Nagyteljesítményű folyadékkromatográfia alkalmazása az élelmiszeranalitikában
Szerző: Cserháti Tibor
Megjelent: (1990)