Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában IV. klorid-ion meghatározása /

Közleménysorozatunk negyedik részében beszámoltunk a klorid-ion meghatározásával kapcsolatos módszertani kísérleteinkről, valamint modelloldatokban és egyes folyékony élelmiszerekben (üdítőitalok, ásványvizek, csapvíz, tej, sör, bor, pezsgő és méz) kapott mérési eredményeinkről. Egyúttal vizsgáltuk...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Nguyen Hung
Molnár Pál
Adányiné Kisbocskói Nóra
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Amicus Kiadó Budapest 1990
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 36 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80360

Hasonló tételek