Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Scheuer Fred
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1989
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 35 No. 4
Kulcsszavak:Folyadékkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80334
LEADER 00892nab a2200217 i 4500
001 acta80334
005 20230826104204.0
008 230803s1989 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Scheuer Fred 
245 1 0 |a Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Scheuer Fred 
260 |c 1989 
300 |a 194-200 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 35 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Folyadékkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80334/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1989_04_194-200.pdf  |z Dokumentum-elérés