Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Maly Karl
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1988
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 34 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - módszer, Spektroszkópia - atomabszorpciós
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80299
LEADER 00911nab a2200217 i 4500
001 acta80299
005 20230826104554.0
008 230804s1988 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Maly Karl 
245 1 0 |a Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Maly Karl 
260 |a Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1988 
300 |a 194-202 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 34 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - módszer, Spektroszkópia - atomabszorpciós 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80299/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_04_194-202.pdf  |z Dokumentum-elérés