Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1988
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 34 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1987, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80283
LEADER 00964nab a2200217 i 4500
001 acta80283
005 20230826104554.0
008 230804s1988 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Pál 
245 1 0 |a Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Molnár Pál 
260 |c 1988 
300 |a 66-107 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 34 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1987, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80283/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_02_066-107.pdf  |z Dokumentum-elérés