Csehszlovák fogyasztói csomagolású élelmiszerek eltarthatóságának, illetve felhasználhatóságának ideje, valamint a jelölés módja (kivonat)
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1987
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
33 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80257 |
Hasonló tételek
-
Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata
Szerző: Bognár Vidné
Megjelent: (1971) -
Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával
Szerző: Anita Gagán, et al.
Megjelent: (2017) -
Élelmiszerek minőségének ellenőrzése a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1962) -
Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (2003) -
Poliketon alapú üvegszállal erősített polimerkompozitok felhasználhatóságának vizsgálata az autóiparban [absztrakt] /
Szerző: Polyákné Kovács Annamária, et al.
Megjelent: (2023)