|
|
|
|
LEADER |
00993nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta80245 |
005 |
20230826104843.0 |
008 |
230804s1987 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Lásztity Radomir
|
245 |
1 |
0 |
|a Könyvismertetés - Szabó S. András
|h [elektronikus dokumentum] :
|b Aktivációs analízis az élelmiszerkémiában. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1986. /
|c Lásztity Radomir
|
260 |
|
|
|a Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
|b Budapest
|c 1987
|
300 |
|
|
|a 63
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 33 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia - könyvismertetés
|
700 |
0 |
1 |
|a Szabó S. András
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80245/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1987_01_063.pdf
|z Dokumentum-elérés
|