Könyvismertetés - Szabó S. András Aktivációs analízis az élelmiszerkémiában. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1986. /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
További közreműködők: Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1987
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 33 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - könyvismertetés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80245
LEADER 00993nab a2200229 i 4500
001 acta80245
005 20230826104843.0
008 230804s1987 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 0 |a Könyvismertetés - Szabó S. András  |h [elektronikus dokumentum] :  |b Aktivációs analízis az élelmiszerkémiában. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1986. /  |c  Lásztity Radomir 
260 |a Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1987 
300 |a 63 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 33 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - könyvismertetés 
700 0 1 |a Szabó S. András 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80245/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1987_01_063.pdf  |z Dokumentum-elérés