Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése
Az MSZ 3726/1—76 számú, a tejpor minőségi követelményeit tárgyaló szabvány 1985. évi felülvizsgálatának módszereit és eredményeit ismertetik a szerzők. Az 1980—1984. évi iparági statisztika adatai alapján a követelmények átlagértékeinek ismeretében a tűrésértékek helyességét vizsgálták felül. Az érv...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Uzonyi Györgyné Tardy Emília |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1986
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
32 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabvány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80216 |
Hasonló tételek
-
Az új szikvíz szabvány (MSZ 8808-72)
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1972) -
Adatok az MSZ 9448-67 szaloncukor-szabvány korszerűsítéséhez
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1974) -
"Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében
Szerző: Máramarosi György, et al.
Megjelent: (1973) -
Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése
Szerző: Borsi Miklósné
Megjelent: (1970) -
Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1963)