Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása
Hydrolysis is a fundamental sample preparation method for the determination of the composition of proteins. It makes difficult the determination of some amino acids, that they decompose during the hydrolysis with HC1 applied most frequently, so they can not be precisely determined with the other ami...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Simonné Sarkadi Lívia Szerzö Zsolt |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80198 |
Hasonló tételek
-
Néhány klorogénsav meghatározási módszer kritikai tanulmányozása
Szerző: Szilasné Kelemen Magda, et al.
Megjelent: (1973) -
Széndioxid-tartalom meghatározási módszerek összehasonlítása
Szerző: Exterde Sándor
Megjelent: (1972) -
Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszesitalokban
Szerző: Garami Győző
Megjelent: (1958) -
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
Szerző: Takács Krisztina, et al.
Megjelent: (2018) -
Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1971)