Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása
Methods were elaborated for the detection and determination of sorbic acid in citrus juice, and benzoic acid in spice and vegetable pastes. Examinations were made on Olympos natural lemon and orange juices, “Redgold” paprika cream, guolash cream and mustard. The high performance liquid chromatograph...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Korány Kornél Gasztonyi Kálmán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 3 |
Kulcsszavak: | Folyadékkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80189 |
Hasonló tételek
-
Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása
Szerző: Korány Kornél, et al.
Megjelent: (1987) -
Kinin folyadékkromatográfiás meghatározása üdítőitalokból
Szerző: Csiba András, et al.
Megjelent: (1994) -
Zsíroldható vitaminok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával I. az A- és E-vitamin meghatározása /
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1984) -
EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
Gáz-folyadékkromatográfiás vanillintartalom meghatározás
Szerző: Répási Gábor, et al.
Megjelent: (1976)