Az élelmiszerek minőségének 1984. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Takó Éva
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1985
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 31 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1984, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80187
LEADER 01064nab a2200265 i 4500
001 acta80187
005 20230826105421.0
008 230822s1985 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Takó Éva 
245 1 3 |a Az élelmiszerek minőségének 1984. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Takó Éva 
260 |a Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1985 
300 |a 129-153 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 31 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1984, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80187/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_03_129-153.pdf  |z Dokumentum-elérés