A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában
Elmentve itt :
Szerzők: |
Barendsz A. W. Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2004
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
50 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80104 |
Hasonló tételek
-
HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása
Szerző: Sebők András
Megjelent: (1997) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2012)