A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai
Elmentve itt :
Szerzők: |
Barabássy Sándor Borainé Péter Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2002
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
48 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Táplálkozástudomány, Élelmiszerjog |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80066 |
Hasonló tételek
-
Körvizsgálati adatok újszerű értékelése és annak tanulságai az élelmiszerek legfontosabb paramétereinek meghatározásában
Szerző: Nagy Edit
Megjelent: (1992) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek biofeldolgozása
Szerző: Wright Simon
Megjelent: (1999) -
Import élelmiszerek ellenőrzése
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967) -
Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (2003)