Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó Erika Szamos Jenő |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2001
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
47 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80051 |
Hasonló tételek
-
Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1999) -
Arzén élelmiszerekben
Szerző: Szerleticsné Túri Mária, et al.
Megjelent: (2009) -
Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1958) -
В. cereus előfordulása élelmiszerekben
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1963) -
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Szerző: Szabolcs László, et al.
Megjelent: (1973)