Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel
Elmentve itt :
Szerző: | Weglárzné Gasztonyi Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2001
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
47 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Szalmonella, Fertőző betegségek - baktérium, Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80049 |
Hasonló tételek
-
Salmonella okozta fertőzések
Szerző: Báthory Pál
Megjelent: (1967) -
Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1971) -
Húskészítmények nitrittartalmának meghatározása gyors módszerrel
Szerző: Ojtózy Kristófné, et al.
Megjelent: (1962) -
Szaloncukrok víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel
Szerző: Lóránt Béla, et al.
Megjelent: (1963) -
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása amperometriás módszerrel
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1972)