Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bognár Antal Zacharias Rosemarie Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2000
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
46 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszer - tárolás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80039 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC)
Szerző: Bognár Antal, et al.
Megjelent: (1986) -
Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996) -
Rovarok mint "új" élelmiszerek
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2016) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019)