Analitikai eredmények értelmezése tejre és tejtermékekre a közös piaci szabályozás keretében
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2000
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
46 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80028 |
Hasonló tételek
-
Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (2004) -
Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XIX. üléséről
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1994) -
Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVIII. üléséről
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1993) -
A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön II. az Európai Közös Piac és hatásai az élelmiszerfelügyeletre Németországban /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1992) -
Sárgarépa nitráttartalmának meghatározása különböző analitikai módszerekkel
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1988)