A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak és irányelveinek jegyzéke

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1999
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 45 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - magyar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80012
LEADER 00843nab a2200205 i 4500
001 acta80012
005 20230826091348.0
008 230727s1999 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 2 |a A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak és irányelveinek jegyzéke  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1999 
300 |a 221-225 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 45 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - magyar 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80012/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_221-225.pdf  |z Dokumentum-elérés