Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Testületi szerző: EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1999
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 45 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80008
LEADER 00999nab a2200229 i 4500
001 acta80008
005 20230826091349.0
008 230727s1999 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 0 |a Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lásztity Radomir 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1999 
300 |a 195-198 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 45 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia 
710 |a EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80008/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf  |z Dokumentum-elérés