|
|
|
|
LEADER |
00999nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta80008 |
005 |
20230826091349.0 |
008 |
230727s1999 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Lásztity Radomir
|
245 |
1 |
0 |
|a Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Lásztity Radomir
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 1999
|
300 |
|
|
|a 195-198
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 45 No. 4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia
|
710 |
|
|
|a EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80008/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf
|z Dokumentum-elérés
|