HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása
Elmentve itt :
Szerző: | Sebők András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1997
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
43 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79950 |
Hasonló tételek
-
A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában
Szerző: Barendsz A. W., et al.
Megjelent: (2004) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2012)