A National Starch & Chemical cég új, nagy teljesítményű keményítő termékcsaládja
Elmentve itt :
Szerző: | Sinyor Suzy |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1996
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
42 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Keményítő |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79905 |
Hasonló tételek
-
Előretörés a specifikus használatú zsiradék mimetikában
Szerző: Sinyor Suzy
Megjelent: (1996) -
Keményítő meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzővel
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1988) -
Keményítő vízfelvételének meghatározására szolgáló módszerek vizsgálata
Szerző: Rajky Antalné, et al.
Megjelent: (1955) -
Májas készítmények keményítő és glikogén tartalmának meghatározása
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására II. a nedvességtartalom szerepe a pirodextrin-képződésben - hevített búzalisztben levő keményítő vizsgálata /
Szerző: Dworschák Ernő
Megjelent: (1967)