Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Testületi szerző: EURO FOOD CHEM Konferencia (8.) (1995) (Bécs)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1995
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 41 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79872
LEADER 00946nab a2200229 i 4500
001 acta79872
005 20230826102346.0
008 230725s1995 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 3 |a Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lásztity Radomir 
260 |c 1995 
300 |a 273-280 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 41 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia 
710 |a EURO FOOD CHEM Konferencia (8.) (1995) (Bécs) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79872/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_273-280.pdf  |z Dokumentum-elérés