A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel

Módosított Likens-Nickerson-féle mintaelőkészítési eljárással és undekanol-1 belső standard alkalmazásával reprezentatív kivonatot készítettünk a friss és az aszalt kajszibarack mintákból. A kapott kromatogramok alapos tömegspektrometriás tanulmányozása feltárta az eltéréseket a két különböző típusú...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csóka Mariann
Majoros Emese Luca
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2007
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 53 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79780

Hasonló tételek