A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel
Módosított Likens-Nickerson-féle mintaelőkészítési eljárással és undekanol-1 belső standard alkalmazásával reprezentatív kivonatot készítettünk a friss és az aszalt kajszibarack mintákból. A kapott kromatogramok alapos tömegspektrometriás tanulmányozása feltárta az eltéréseket a két különböző típusú...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csóka Mariann Majoros Emese Luca |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79780 |
Hasonló tételek
-
Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel
Szerző: Muránszky Géza
Megjelent: (1996) -
Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal
Szerző: Majoros Emese Luca, et al.
Megjelent: (2006) -
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel
Szerző: Borbély Barbara Mária
Megjelent: (2020)