Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Fearna Tom
Thompson Michael
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2007
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 53 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79778
LEADER 00922nab a2200229 i 4500
001 acta79778
005 20230826085127.0
008 230721s2007 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Fearna Tom 
245 1 3 |a Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Fearna Tom 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2007 
300 |a 69-78 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 53 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Thompson Michael  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79778/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf  |z Dokumentum-elérés