|
|
|
|
LEADER |
00922nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79778 |
005 |
20230826085127.0 |
008 |
230721s2007 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Fearna Tom
|
245 |
1 |
3 |
|a Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Fearna Tom
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 69-78
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 53 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer
|
700 |
0 |
1 |
|a Thompson Michael
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79778/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf
|z Dokumentum-elérés
|