Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció
Ez a dolgozat elméleti alapokat és empirikus megállapításokat tartalmaz az élelmiszer kockázatok fogyasztói érzékeléséről, illetve a kommunikáció hatásáról. Jelen esetben a BSE, a dioxin, a Coca-Cola és a funkcionális élelmiszerek tanulmányozására került sor az 1996-2002 közötti időszakban az egyes...
Elmentve itt :
Szerző: | Verbeke W. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 1 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79773 |
Hasonló tételek
-
Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében
Szerző: Kovács Eszter, et al.
Megjelent: (2016) -
Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztói gondolkodásban és magatartásban
Szerző: Lelovics Zsuzsanna
Megjelent: (2006) -
Demográfiai tényezők hatása a fogyasztói élelmiszer-pazarlásra = Effect of demographic factors on consumer food waste
Szerző: Bódi Barbara, et al.
Megjelent: (2015) -
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1977) -
Az új élelmiszer törvényről
Szerző: Gomola György
Megjelent: (1974)