Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció

Ez a dolgozat elméleti alapokat és empirikus megállapításokat tartalmaz az élelmiszer kockázatok fogyasztói érzékeléséről, illetve a kommunikáció hatásáról. Jelen esetben a BSE, a dioxin, a Coca-Cola és a funkcionális élelmiszerek tanulmányozására került sor az 1996-2002 közötti időszakban az egyes...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Verbeke W.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2007
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 53 No. 1
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79773
LEADER 01443nab a2200229 i 4500
001 acta79773
005 20230826085129.0
008 230721s2007 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Verbeke W. 
245 1 3 |a Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Verbeke W. 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2007 
300 |a 26-36 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 53 No. 1 
520 3 |a Ez a dolgozat elméleti alapokat és empirikus megállapításokat tartalmaz az élelmiszer kockázatok fogyasztói érzékeléséről, illetve a kommunikáció hatásáról. Jelen esetben a BSE, a dioxin, a Coca-Cola és a funkcionális élelmiszerek tanulmányozására került sor az 1996-2002 közötti időszakban az egyes ágazatokon átívelő felülvizsgálatok, valamint idősoros adatok alapján. Az esettanulmányok hangsúlyozzák a biztonságos élelmiszerrel kapcsolatos kommunikációs stratégiák kialakításának kihívásait. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Fogyasztói magatartás, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79773/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_026-036.pdf  |z Dokumentum-elérés