Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció
Ez a dolgozat elméleti alapokat és empirikus megállapításokat tartalmaz az élelmiszer kockázatok fogyasztói érzékeléséről, illetve a kommunikáció hatásáról. Jelen esetben a BSE, a dioxin, a Coca-Cola és a funkcionális élelmiszerek tanulmányozására került sor az 1996-2002 közötti időszakban az egyes...
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 1 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79773 |
LEADER | 01443nab a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta79773 | ||
005 | 20230826085129.0 | ||
008 | 230721s2007 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 0422-9576 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Verbeke W. | |
245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció |h [elektronikus dokumentum] / |c Verbeke W. |
260 | |a Q & M Kft. |b Budapest |c 2007 | ||
300 | |a 26-36 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 53 No. 1 | |
520 | 3 | |a Ez a dolgozat elméleti alapokat és empirikus megállapításokat tartalmaz az élelmiszer kockázatok fogyasztói érzékeléséről, illetve a kommunikáció hatásáról. Jelen esetben a BSE, a dioxin, a Coca-Cola és a funkcionális élelmiszerek tanulmányozására került sor az 1996-2002 közötti időszakban az egyes ágazatokon átívelő felülvizsgálatok, valamint idősoros adatok alapján. Az esettanulmányok hangsúlyozzák a biztonságos élelmiszerrel kapcsolatos kommunikációs stratégiák kialakításának kihívásait. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Fogyasztói magatartás, Élelmiszerbiztonság | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79773/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_026-036.pdf |z Dokumentum-elérés |