RFID (EPC) - A legújabb technológia az élelmiszerek nyomonkövetésére
Elmentve itt :
Szerző: | Kétszeri Dávid |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 1 |
Kulcsszavak: | RFID, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79772 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszer-nyomonkövethetőség az EAN.UCC szabványok segítségével
Szerző: Kétszeri Dávid
Megjelent: (2005) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek biofeldolgozása
Szerző: Wright Simon
Megjelent: (1999) -
Édesipari technológia gyakorlatok
Szerző: Gyimes Ernő, et al. -
Import élelmiszerek ellenőrzése
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967)