A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása II.
Elmentve itt :
Szerzők: |
Plaggenhoef W. van Batterink M. Trienekens J. H. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2006
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
52 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79751 |
Hasonló tételek
-
A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása I.
Szerző: Plaggenhoef W. van, et al.
Megjelent: (2005) -
Gyümölcs-aroma vizsgálatok
Szerző: Keveiné Pichler Emilia, et al.
Megjelent: (1971) -
Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022)