|
|
|
|
LEADER |
00978nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79746 |
005 |
20230826085432.0 |
008 |
230721s2006 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Molnár Pál
|
245 |
1 |
0 |
|a XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Molnár Pál
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 43-46
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 52 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés
|
710 |
|
|
|a Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia (15.) (2006) (Debrecen)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79746/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_043-046.pdf
|z Dokumentum-elérés
|