A probiotikumok perspektívái irodalmi áttekintés /
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2005
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
51 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás, Probiotikumok, Táplálkozástudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79738 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerbiztonság és -minőség nemzetközi perspektívái
Szerző: Canon Michael A.
Megjelent: (1998) -
A "HAGYOMÁNYOK - ÍZEK - RÉGIÓK" (HIR) Program eredményei és perspektívái
Szerző: Pallóné Kísérdi Imola
Megjelent: (2003) -
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában II. állati eredetű élelmiszerek analitikája /
Szerző: Vámosné Vigyázó Lilly, et al.
Megjelent: (1978) -
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában III. növényi eredetű élelmiszerek analitikája /
Szerző: Vámosné Vigyázó Lilly, et al.
Megjelent: (1979) -
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. az enzimes analízis elméleti alapjai /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1978)