Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2005
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
51 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79724 |
Hasonló tételek
-
"Nanotechnológia az élelmiszeriparban lehetőség vagy kockázat?" /
Szerző: Gál Veronika
Megjelent: (2012) -
A mikrobiológiai vitaminmeghatározások a gyakorlatban
Szerző: Telegdy-Kováts László
Megjelent: (1971) -
X. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban, 2009
Szerző: Várkonyi Gábor
Megjelent: (2009) -
Az élelmiszeriparban alkalmazott fertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata (2002-2013) = Testing of the microbiological efficiency of disinfectants used in the food industry (2002-2013)
Szerző: Németh Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2014) -
Az üzemi minőség-ellenőrzés helyzete az élelmiszeriparban
Szerző: Rácz Endre
Megjelent: (1988)