A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere
Elmentve itt :
Szerzők: |
Biró György Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2005
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
51 No. 1 |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Termékfejlesztés - élelmiszer, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79721 |
Hasonló tételek
-
Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése
Szerző: Gaál Ödön, et al.
Megjelent: (1998) -
A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított termékek
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1999) -
A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított újabb termékek II.
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1999) -
Lehetőségek a "szívbarát" ételek és italok fejlesztésében
Szerző: Hilliam Moira
Megjelent: (2005) -
Beszámoló "Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának tapasztalatai, valamint a "szívbarát" élelmiszerek kritérium-rendszere és tápérték-jelölése" témájú rendezvényről
Szerző: Komáromy Attiláné
Megjelent: (1997)