Természetes antioxidánsok antioxidatív hatásának meghatározása
A természetes antioxidánsok fontos táplálkozási szerepének megismerése, a funkcionális élelmiszerek és a gyógyszernek nem minősülő étrend kiegészítők elterjedése szükségessé teszi az antioxidáns hatás mérésére, a termékek ellenőrzésére alkalmas módszerek egységesítését. Rövid történeti áttekintést k...
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2009
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
55 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79715 |
Hasonló tételek
-
EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel
Szerző: Laczkó Lászlóné
Megjelent: (1958) -
Gyors módszer antioxidánsok hatékonyságának mérésére
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1977) -
Quassin természetes keserítőanyag meghatározása tonik üdítőitalokban
Szerző: Wittman János, et al.
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek természetes ólomtartalmának és ólomszennyezettségének meghatározása
Szerző: Sándi Emil, et al.
Megjelent: (1957)