Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csóka Mariann Tolnay Pál Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2014
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
60 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79628 |
Hasonló tételek
-
Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Alteration in linden honey colour properties by storage and heat treatment
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2014) -
Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során = Change of hmf content of linden-honey as a function of heat treatment and storage
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2013) -
Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés = Relationship of measured physical and chemical parameters of linden honey samples
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2014) -
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021)