Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csóka Mariann
Tolnay Pál
Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2014
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 60 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79628
LEADER 01217nab a2200253 i 4500
001 acta79628
005 20230826082542.0
008 230718s2014 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
100 1 |a Csóka Mariann 
245 1 0 |a Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csóka Mariann 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2014 
300 |a 270-277 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 60 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz 
700 0 1 |a Tolnay Pál  |e aut 
700 0 1 |a Szabó S. András  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79628/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_03_270-277.pdf  |z Dokumentum-elérés