|
|
|
|
LEADER |
01217nab a2200253 i 4500 |
001 |
acta79628 |
005 |
20230826082542.0 |
008 |
230718s2014 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Csóka Mariann
|
245 |
1 |
0 |
|a Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Csóka Mariann
|
260 |
|
|
|a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
|b Budapest
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 270-277
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 60 No. 3
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz
|
700 |
0 |
1 |
|a Tolnay Pál
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Szabó S. András
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79628/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_03_270-277.pdf
|z Dokumentum-elérés
|