QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains
A QUARISMA (QUAlity, minőség és RISk MAnagement, kockázatmenedzsment) vezeti be a műszaki-menedzseri megközelítést, amely - a legjobb minőség elérésének elősegítése érdekében - a különböző tudományterületek integrálására irányul. Az átfogó célok megvalósításához három kutatási prioritási területet h...
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2011
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
57 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - húsipar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79557 |
LEADER | 02159nab a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta79557 | ||
005 | 20230826083258.0 | ||
008 | 230719s2011 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 0422-9576 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
041 | |a eng | ||
100 | 1 | |a Lang Juliane | |
245 | 1 | 0 | |a QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains |h [elektronikus dokumentum] / |c Lang Juliane |
260 | |a Q & M Kft. |b Budapest |c 2011 | ||
300 | |a 219-225 | ||
490 | 0 | |a Élelmiszervizsgálati közlemények |v 57 No. 4 | |
520 | 3 | |a A QUARISMA (QUAlity, minőség és RISk MAnagement, kockázatmenedzsment) vezeti be a műszaki-menedzseri megközelítést, amely - a legjobb minőség elérésének elősegítése érdekében - a különböző tudományterületek integrálására irányul. Az átfogó célok megvalósításához három kutatási prioritási területet határoztak meg: 1. Láncmenedzsment 2. Minőség- és információ menedzsment 3. Kockázatmenedzsment és élelmiszerbiztonság A projekt hat munkacsomagot tartalmaz, mindegyiken belül különböző feladatokkal, amelyek kitöltik az elméleti keretet. QUARISMA (QUAlity and RISk MAnagement) will introduce the techno-managerial approach, which aims at integrating the different disciplines to contribute to achieve superior quality. In order to achieve the overall objectives, three research priority areas have been identified. 1. Chain management 2. Quality and information management 3. Risk management and food safety The project has six work packages with each package comprising different tasks covering the theoretical framework. | |
650 | 4 | |a Műszaki és technológiai tudományok | |
650 | 4 | |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák | |
650 | 4 | |a Élelmiszer és italfélék | |
695 | |a Élelmiszerbiztonság - húsipar | ||
700 | 0 | 1 | |a Várkonyi Gábor |
700 | 0 | 1 | |a Brinkmann Detert |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Petersen Brigitte |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79557/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_04_219-225.pdf |z Dokumentum-elérés |