QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains

A QUARISMA (QUAlity, minőség és RISk MAnagement, kockázatmenedzsment) vezeti be a műszaki-menedzseri megközelítést, amely - a legjobb minőség elérésének elősegítése érdekében - a különböző tudományterületek integrálására irányul. Az átfogó célok megvalósításához három kutatási prioritási területet h...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lang Juliane
Brinkmann Detert
Petersen Brigitte
További közreműködők: Várkonyi Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - húsipar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79557
LEADER 02159nab a2200277 i 4500
001 acta79557
005 20230826083258.0
008 230719s2011 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
100 1 |a Lang Juliane 
245 1 0 |a QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lang Juliane 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2011 
300 |a 219-225 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 57 No. 4 
520 3 |a A QUARISMA (QUAlity, minőség és RISk MAnagement, kockázatmenedzsment) vezeti be a műszaki-menedzseri megközelítést, amely - a legjobb minőség elérésének elősegítése érdekében - a különböző tudományterületek integrálására irányul. Az átfogó célok megvalósításához három kutatási prioritási területet határoztak meg: 1. Láncmenedzsment 2. Minőség- és információ menedzsment 3. Kockázatmenedzsment és élelmiszerbiztonság A projekt hat munkacsomagot tartalmaz, mindegyiken belül különböző feladatokkal, amelyek kitöltik az elméleti keretet. QUARISMA (QUAlity and RISk MAnagement) will introduce the techno-managerial approach, which aims at integrating the different disciplines to contribute to achieve superior quality. In order to achieve the overall objectives, three research priority areas have been identified. 1. Chain management 2. Quality and information management 3. Risk management and food safety The project has six work packages with each package comprising different tasks covering the theoretical framework. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság - húsipar 
700 0 1 |a Várkonyi Gábor 
700 0 1 |a Brinkmann Detert  |e aut 
700 0 1 |a Petersen Brigitte  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79557/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_04_219-225.pdf  |z Dokumentum-elérés