Élelmiszerek ízoptimalizálása elektronikus nyelv segítségével = Optimizing the taste of food products using electronic tongue analyzer
Az élelmiszer- és italgyártó cégeknek gyorsan és folyamatosan újterm ékeket kell fejleszteniük, melyektől a fogyasztók elvárják, hogy táplálkozás-élettani szempontból kedvezőbbek legyenek, viszont ízükben, illatukban és az árban ne lehessen észrevenni ezeket a változásokat. A termékek érzékszervi je...
Elmentve itt :
Szerző: | Bonnefille Marion |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2011
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
57 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Termékfejlesztés, Fogyasztói magatartás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79543 |
Hasonló tételek
-
Gyümölcslevek minőségi jellemzése elektronikus nyelvvel = Qualitative analysis of fruit juice by electronic tongue
Szerző: Kovács Zoltán, et al.
Megjelent: (2008) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Ízfelismerő képesség vizsgálata sós (nátrium-klorid) ízre citromsav jelenlétében = Investigation of the ability of taste-recognition for salty taste (sodium-chloride) in presence of citric acid
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2008) -
Possibilities of optimizing fuel consumption in hybrid and electronic airplanes
Szerző: Gogolák László, et al.
Megjelent: (2019) -
Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze = Electronic nose - a new multi-purpose tool for food investigation
Szerző: Farkas Valér, et al.
Megjelent: (2013)