Élelmiszerek ízoptimalizálása elektronikus nyelv segítségével = Optimizing the taste of food products using electronic tongue analyzer

Az élelmiszer- és italgyártó cégeknek gyorsan és folyamatosan újterm ékeket kell fejleszteniük, melyektől a fogyasztók elvárják, hogy táplálkozás-élettani szempontból kedvezőbbek legyenek, viszont ízükben, illatukban és az árban ne lehessen észrevenni ezeket a változásokat. A termékek érzékszervi je...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bonnefille Marion
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Termékfejlesztés, Fogyasztói magatartás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79543

Hasonló tételek