A radioaktív szennyeződés jelentősége az élelmiszerminőségben, illetve élelmiszerbiztonságban = Importance of radioactive contamination in the food quality and food safety

Az élelmiszerek minőségét meghatározó tényezők legfontosabb eleme az élelmiszerbiztonság. Ennek egyik jellemzője a termékek radioaktív szennyezettsége. A kontaminációt okozó radionuklidok közül a hasadási termékek a legjelentősebbek (veszélyesség és mennyiség). Erre hívja fel a figyelmet a dolgozat...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerminőség, Radioaktív sugárzás - élelmiszeripar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79539

Hasonló tételek