A radioaktív szennyeződés jelentősége az élelmiszerminőségben, illetve élelmiszerbiztonságban = Importance of radioactive contamination in the food quality and food safety
Az élelmiszerek minőségét meghatározó tényezők legfontosabb eleme az élelmiszerbiztonság. Ennek egyik jellemzője a termékek radioaktív szennyezettsége. A kontaminációt okozó radionuklidok közül a hasadási termékek a legjelentősebbek (veszélyesség és mennyiség). Erre hívja fel a figyelmet a dolgozat...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2011
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
57 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerminőség, Radioaktív sugárzás - élelmiszeripar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79539 |
Hasonló tételek
-
Food safety importance of biophosphate applications in safe food crop productions
Szerző: Someus Edward, et al.
Megjelent: (2016) -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 2. Mycotoxins /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. pesticide residues /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
The food safety impact on food products merchantability
Szerző: Borlovan Ioan, et al.
Megjelent: (2011)