A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata = Investigation of the aroma components of hop and beer

Vizsgálataink során két, különbözå fajtájú komló és a felhasználásukkal készült sör aromaösszetételét tanulmányoztuk. Igyekeztünk feltárni az egyes komlófajták aromatulajdonsága közötti eltérést, a komlónak a sör illatára gyakorolt hatását, valamint a sörök közötti illatkülönbségeket. Meglepådve tap...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szöllősi Dániel
Nemes Katalin
Csóka Mariann
Korány Kornél
Amtmann Mária
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2010
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 56 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia, Sör, Komló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79522

Hasonló tételek