A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata = Investigation of the aroma components of hop and beer
Vizsgálataink során két, különbözå fajtájú komló és a felhasználásukkal készült sör aromaösszetételét tanulmányoztuk. Igyekeztünk feltárni az egyes komlófajták aromatulajdonsága közötti eltérést, a komlónak a sör illatára gyakorolt hatását, valamint a sörök közötti illatkülönbségeket. Meglepådve tap...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szöllősi Dániel Nemes Katalin Csóka Mariann Korány Kornél Amtmann Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2010
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
56 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia, Sör, Komló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79522 |
Hasonló tételek
-
Gyümölcs-aroma vizsgálatok
Szerző: Keveiné Pichler Emilia, et al.
Megjelent: (1971) -
Nitrate and nitrite contents in Cuban beer
Szerző: Roché Miguel O. Garcia, et al.
Megjelent: (1981) -
Az aranyvessző virág (Solidago canadensis L.) és méz illatkapcsolata = The scent relationship between the goldenrod (Solidago canadensis L.) flower and its unifloral honey
Szerző: Amtmann Mária, et al.
Megjelent: (2010) -
Initial microbiological experience in small-scale fruit beer product development
Szerző: Jakucs Levente, et al.
Megjelent: (2022) -
Determination of the sensory development directions of beers using the method of penalty analysis
Szerző: Tompos Barbara
Megjelent: (2018)