Az A- és E-vitaminok szabvány szerinti HPLC-meghatározási módszerének felülvizsgálata = Review of the HPLC determination method for the vitamin A and E according to the standard

A zsírban oldódó vitaminoknak zsíros élelmiszermintában történő meghatározásánál a fordított fázisú HPLC meghatározáshoz szükség van az elszappanosításos módszerekre, amennyiben zsírban oldódó mintát kívánunk extrahálni. Ezeknél a módszereknél azonban nincs egyértelmű megállapodás a technológiai par...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Garai Lőrinc
Bálint Mária
Örsi Ferenc
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2010
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 56 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79513

Hasonló tételek