Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
A flexitariánusok a mindenevők után a legnagyobb táplálkozási csoporttá váltak, jelentős szerepük van a hús és egyéb állati eredetű termékek fogyasztásának hatékony csökkentésében és ezáltal a klímaváltozás elleni küzdelemben. Figyelembe véve mindazokat, akik aktívan csökkentik vagy teljesen elhagyj...
Elmentve itt :
Szerző: | Bánáti Diána |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 3 |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszer fogyasztás - fenntartható |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/3-6-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79489 |
Hasonló tételek
-
Étrend-kiegészítő készítmények vizsgálatának tapasztalatai
Szerző: Horváthné Soós Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
A NÉBIH étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos ellenőrzéseinek bemutatása
Szerző: Szilvássy Blanka Daniella
Megjelent: (2019) -
Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó
Szerző: Várkonyi Gábor
Megjelent: (2010) -
Táplálkozás és genetika - az egészség feltérképezése
Szerző: Biró György
Megjelent: (2006) -
Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" témájú ankétról
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1998)