Examination of skin-fermented natural wines
The ancient white winemaking technology, kvevri, is gaining more and more attention among consumers, not only because it is unique and special, but also because sustainability and closeness to nature are fundamental characteristics of this winemaking process. This is also shown by the fact that the...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bene Zsuzsanna Oláhné-Horváth Borbála Kneip Antal Balling Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Borászat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/3-1-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79480 |
Hasonló tételek
-
Analysis and fermentation monitoring of wines from Csongrád wine region [abstract] /
Szerző: Juhász Blanka, et al.
Megjelent: (2024) -
Héjon erjesztett natúrborok vizsgálata
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022) -
Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
The stabilization of wine to tartars
Szerző: Puškaš Vladimir S., et al.
Megjelent: (2022) -
Production of single cell protein by the fermentation biotechnology for animal feeding
Szerző: Molnár Judit, et al.
Megjelent: (2022)