Nyúlhús tápértéke a nagy csalán (Urtica dioica) nyulak takarmányozásában történő felhasználása esetén
Cikkünk bemutatja nyulak csalánszénával folytatott kiegészítő takarmányozásnak a takarmány-egyensúlyra, valamint a nyúlhús biokémiai mutatóira, tápértékére és eltarthatóságára gyakorolt hatására vonatkozó vizsgálatok eredményeit. Megállapítottuk, hogy a nyúlhús tápértéktartalmának tekintetében a szá...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Burmistrova Olga Burmistrov Eugene Naumova Natalia Lukin Aleksandr Betz Julia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 1 |
Kulcsszavak: | Tápanyagtartalom - élelmiszer, Élelmiszervizsgálat, Nyúlhús, Takarmányozás - nyúl |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/1-5-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79459 |
Hasonló tételek
-
The nutritional value of rabbit meat when using stinging nettle (Urtica dioica) in the ration of rabbits
Szerző: Burmistrova Olga, et al.
Megjelent: (2022) -
Nagy csalán (Urtica dioica L.) kivonatának alkalmazása növénykondicionáló és növényvédő készítményeként
Szerző: Gukcsó Beatrix
Megjelent: (2013) -
Trichomák Elaeagnus anagustifolia pikkelyszőre, Urtica dioica csipőszőre
Megjelent: (1948) -
Antimicrobial effects of the stinging nettle (Urtica Dioica L.) review
Szerző: Kőszegi Kornélia, et al.
Megjelent: (2017) -
Remediation of heavy metal contaminated soils by using urtica dioica
Szerző: Đuričić-Milanković Jelena, et al.
Megjelent: (2022)