Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use

By 2050, 9.8 billion people are projected to live on Earth, which means that we need to double our current food production to keep pace with such a large population increase. In addition, rising greenhouse gas emissions and the associated climate change are placing a significant strain on the planet...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Koppányné Szabó Erika
Takács Krisztina
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2021
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 67 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - kutatás, Mikroalgák - élelmiszeripari felhasználás, Éghajlati változás
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2021/4-1-ENG

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79440

Hasonló tételek