Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use
By 2050, 9.8 billion people are projected to live on Earth, which means that we need to double our current food production to keep pace with such a large population increase. In addition, rising greenhouse gas emissions and the associated climate change are placing a significant strain on the planet...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Koppányné Szabó Erika Takács Krisztina |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás, Mikroalgák - élelmiszeripari felhasználás, Éghajlati változás |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/4-1-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79440 |
Hasonló tételek
-
The rapid alert system for food and feed of the European union
Szerző: Dorogházi Enikő, et al.
Megjelent: (2017) -
Food and feed safety assessment of green peas grown in an arseniccontaminated area
Szerző: Várallyay Szilvia, et al.
Megjelent: (2017) -
Rheological analysis of microalgae [abstract] /
Szerző: Szatmári Patrik, et al.
Megjelent: (2024) -
Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás? = Mycotoxins in masks - a new food and feed saftey challenge?
Szerző: Farkas József, et al.
Megjelent: (2014) -
Analysis of pesticides in food products using SFE-SFC-MSMS
Szerző: Baumgarten Sigrid
Megjelent: (2016)