Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day
Food labeling is one of the most diverse areas of food law, and special attention is paid to nutrition labeling within this area. This is not a coincidence, as modern nutrition science is evolving year by year, and legal changes must also keep pace with this. Nutrition labeling is particularly impor...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kuti Beatrix Horacsek Márta Szakos Dávid Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerjelölés, Élelmiszerjog, Tápértékjelölés - jogi szabályozás - Európai Unió, Tápértékjelölés - jogi szabályozás - Magyarország |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/JFI/2021/1-2-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79410 |
Hasonló tételek
-
Better regulation in the European Union
Szerző: Soós Edit
Megjelent: (2020) -
Better regulation in the European Union
Szerző: Soós Edit
Megjelent: (2020) -
Review of the european union’s regulation regarding defence procurement
Szerző: Gombos Katalin, et al.
Megjelent: (2019) -
Legal Regulation of Deepfakes in the European Union
Szerző: Azemkulov Azat
Megjelent: (2022) -
Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2018)