Description of the quality control and research laboratory of Viresol Ltd. Visonta, Hungary
Elmentve itt :
Szerzők: |
Rapi Sándor Forgó Péter Barta Zsolt |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 4 |
Kulcsszavak: | Minőségellenőrzés - laboratórium, Élelmiszervizsgálat, Gabonafélék - minőség - laboratórium, Búza - minőség - laboratórium |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79406 |
Hasonló tételek
-
A Viresol Kft. minőségellenőrző- és kutatólaboratórium ismertetése
Szerző: Rapi Sándor, et al.
Megjelent: (2020) -
Laboratory facility for research of forced convection of iobiofluids
Szerző: Laloš Saša, et al.
Megjelent: (2022) -
Clay mineral in paleosols at Visonta, Hungary
Szerző: Németh Tibor, et al.
Megjelent: (1999) -
Sensory consistency-testing of special food products for the quality control
Szerző: Neumann R.
Megjelent: (1976) -
Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2018)