Evaluation of various microgreen vegetables
As the world’s population grows, more attention needs to be paid to producing foods that provide adequate nutritional value. Microgreens, which are becoming more and more popular today, can be considered such foods. Vegetables in the microgreen category become edible within 7 to 14 days when the cot...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovácsné Madar Ágota Takácsné Hájos Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 4 |
Kulcsszavak: | Mikrozöldségek, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79400 |
Hasonló tételek
-
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése
Szerző: Kovácsné Madar Ágota, et al.
Megjelent: (2020) -
Quality properties of caraway seed from various sources
Szerző: Kuusi Taina, et al.
Megjelent: (1981) -
The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils
Szerző: Somogyi László, et al.
Megjelent: (2016) -
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Elektroforézis és alkalmazása az élelmiszerfehérjék elválasztásában
Szerző: Hajós Gyöngyi
Megjelent: (1993)