Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése

A világ népességének növekedésével fokozott figyelmet kell fordítani olyan élelmiszerek előállítására, amelyek megfelelő tápértéket nyújtanak. Ilyen élelmiszernek tekinthetők a manapság egyre népszerűbb microgreen-ek. A microgreen kategóriába tartozó zöldségnövények 7-14 napon belül válnak fogyaszth...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kovácsné Madar Ágota
Takácsné Hájos Mária
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 4
Kulcsszavak:Mikrozöldségek, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79399

Hasonló tételek