Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése
A világ népességének növekedésével fokozott figyelmet kell fordítani olyan élelmiszerek előállítására, amelyek megfelelő tápértéket nyújtanak. Ilyen élelmiszernek tekinthetők a manapság egyre népszerűbb microgreen-ek. A microgreen kategóriába tartozó zöldségnövények 7-14 napon belül válnak fogyaszth...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovácsné Madar Ágota Takácsné Hájos Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 4 |
Kulcsszavak: | Mikrozöldségek, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79399 |
Hasonló tételek
-
Evaluation of various microgreen vegetables
Szerző: Kovácsné Madar Ágota, et al.
Megjelent: (2020) -
Különböző keményítőmeghatározási módszerek metodikai értékelése
Szerző: Simonyi Gézáné, et al.
Megjelent: (1959) -
Az autoszifonban előállított szódavízzel kapcsolatos panaszok okairól
Szerző: Hapka Sándor, et al.
Megjelent: (1960) -
Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1958) -
Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel
Szerző: Fehér László, et al.
Megjelent: (1957)